Nieuwe gebruiker

Registreer gebruikersnaam en wachtwoord

Alle velden die met een rood sterretje zijn gemarkeerd, zijn verplicht in te vullen. (*)

Gebruikersnaam: * Gebruik a.u.b. een sterk wachtwoord, bestaande uit minimaal 6 karakters (hoofdletters & kleine letters) en 2 cijfers.: * Wachtwoord herhalen: *

Privacybeleid

De informatie in uw sollicitatie en CV zal enkel opgeslagen worden in onze database om uw kandidatuur in overweging te kunnen nemen gedurende het aanwervingsproces. We garanderen dat uw persoonlijke informatie niet gebruikt zal worden in een andere context of door andere organisaties. We garanderen ook dat de informatie enkel in de context gebruikt zal worden van aanwervingen voor de TUI groep.
Deze informatie zal niet langer opgeslagen worden dan nodig is voor ons om onze contractuele verplichtingen naar u toe te vervullen.
U kan op elk moment aanvragen uw registratie uit de database te verwijderen, door het bedrijf op de hoogte te brengen via telefoon of mail, door uw naam, emailadres en telefoonnummer op te geven ter verificatie.
We wensen er de nadruk op te leggen dat alle kandidaten onze privacy statement moeten aanvaarden alvorens hun kandidatuur te kunnen doorsturen.

  Privacybeleid accepteren? *